Metaalbewerkingsbedrijf Terlouw Techniek

Tuinbouw

Terlouw Techniek is een middelgroot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf en machinefabriek. Sinds de oprichting in 1975 houdt zij zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen, fabriceren en assembleren van eigen en aangeleverde producten. Veel van de producten die in de begintijd werden ontwikkeld in de eigen fabriek, hebben een revolutionaire impact gehad op de tuinbouwbranche en het merendeel van deze producten wordt vandaag de dag nog steeds wereldwijd verkocht.

Metaalbewerking

Terlouw Techniek is inmiddels uitgegroeid tot een modern full-service metaalbewerkingsbedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren, bewerken en monteren van diverse metaalonderdelen, sub-samenstellingen en machines, voor zowel de eigen onderneming als voor een groot aantal andere bedrijven in verschillende branches. Naast de ontwikkeling en productie van producten en machines, heeft Terlouw Techniek ook een webshop met een vaste collectie tuinartikelen.

Eigen metaalfabriek

Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfsgebouw van circa 2500 m2 aan productieruimte. Hier is ook onze eigen fabriek te vinden waarin een breed scala aan metaalbewerkingen plaatsvinden. Ons moderne machinepark wordt bediend door een team van ervaren en kundige medewerkers. Voor zowel de ontwikkeling van enkelstuks of prototypes, de bouw van complete machines of seriematig productiewerk, bij Terlouw Techniek kunt u rekenen op de beste kwaliteitsgarantie. Bekijk onze meest recente projecten.

Open bedrijfscultuur

Terlouw Techniek heeft een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Efficiency is één van de belangrijkste basisbeginselen binnen het bedrijf. Daarom blijven wij investeren in het machinepark én het vergroten van de kennis van onze medewerkers. Zo kunnen wij trouw blijven aan onze speerpunten:

  • flexibiliteit
  • leverbetrouwbaarheid
  • kwaliteit tegen de juiste prijs

Onze missie

U kunt als klant altijd rekenen op ons als een betrouwbare toeleverancier en partner. Of de opdracht nu groot of klein is, ons motto is en blijft:

 

“Leveren van kwalitatief hoogstaande producten tegen de juiste prijs, met als resultaat een tevreden klant.”

Laatste projecten