Terlouw Techniek


Terlouw Techniek is een full-service metaalbewerkingsbedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van diverse metaalonderdelen, sub-samenstellingen en machines. Terlouw Techniek biedt verschillende diensten en bewerkingen op het gebied van plaatwerk aan, waaronder de productie van halffabricaten, de ontwikkeling van nieuwe machines en prototypes maar ook seriematig productiewerk.

In-house plaatwerk

De productie vindt plaats in onze eigen fabriek, zodat de specialisten van Terlouw Techniek te allen tijde volledige controle kunnen uitoefenen over de kwaliteit van haar plaatwerk producten. Onze machines en productie- en bewerkingsprocessen voldoen aan de zwaarste industrie-standaarden, zodat de afgeronde producten gegarandeerd van de beste kwaliteit zijn. In ons portfolio vindt u voorbeelden van recentelijk afgeronde opdrachten.

Bel mij terug


Wij bellen je terug op het gewenste tijdstip.

Onze diensten
Lasersnijden

Lasersnijden

Terlouw Techniek beschikt over de meest moderne lasersnijmachines waarmee wij al uw snijwerk uit plaatmateriaal kunnen realiseren.

Lees meer

Ponsen

Ponsen

Terlouw Techniek beschikt over ruime ervaring en kennis om u te adviseren over de keuze tussen ponsen of het uitvoeren van snijwerk met gebruik van een laserstraal.

Lees meer

Kanten

Kanten

Onze fabriek is ruim voorzien van allerhande kantgereedschap en hierdoor zijn wij in staat om vele verschillende zettingen te realiseren.

Lees meer

Frezen

Draaien & frezen

Onze fabriek beschikt zowel over een conventionele draai en freesmachine als over een CNC-freesmachine en draaimachine. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze klanten van ruime keuze te voorzien.

Lees meer

Assembleren

Assembleren

Terlouw Techniek heeft jarenlange ervaring met het assembleren van losse componenten tot complete machines en producten.

Lees meer

Re-engineering & prototype

Re-engineering

Doorontwikkeling van reeds bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten voor een specifieke toepassing.

Lees meer

Lassen

Lassen

Terlouw Techniek beschikt over de meest geavanceerde lasapparatuur waarmee onze ervaren lassers allerlei laswerk kunnen verzorgen.

Lees meer

Poedercoating

Poedercoating

Terlouw Techniek beschikt over een tweetal poedercoatinstallaties om een breed scala aan producten te poedercoaten in zowel staal, RVS als aluminium.

Lees meer