Poedercoaten

Terlouw Techniek beschikt over een tweetal poedercoat installaties om een breed scala aan producten te poedercoaten in zowel staal, RVS als aluminium. Onze specialisten kunnen uw producten ook voor het coaten eerst aanstralen, verzinken of van een extra epoxy primerlaag voorzien. Na het poedercoaten kunnen wij uw producten voor u voor-assembleren en verpakken. Ook met betrekking tot eventuele montage kan Terlouw Techniek u bijstaan.

 

Poedercoating machines

In onze fabriek zijn er twee poedercoating installaties aanwezig, zodat u altijd ruime keus heeft. Wij beschikken over een poedercoatinstallatie met een volautomatische doorlooplijn, inclusief voorbehandeling bestaande uit reiniging, ijzer-fosfatering en spoeling. De doorlooplijn is voorzien van een spuitcabine met robotspuiten en een snelwisselsysteem om de producten van kleur te laten veranderen.

De tweede installatie bestaat uit een handcabine, ontvettingsbadenreeks en een moffeloven. Deze installatie wordt gebruikt om bijvoorbeeld enkelstuks of prototypes te spuiten.

Producten kunnen in alle RAL kleuren gecoat worden, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Verder is er uiteraard ook een keuze tussen een mat-, zijde- of hoogglans. Heeft u specifieke wensen, zoals een bijzondere kleur, structuur of bijvoorbeeld een hamerslag effect? Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het realiseren van uw voorkeuren.

Voorbeelden

Bel mij terug

Wij bellen je terug op het gewenste tijdstip.