Tuinbouwmachines

Terlouw Techniek is van oorsprong georiënteerd op de tuinbouwbranche, met een eigen machinefabriek waarin diverse tuinbouwmachines -en apparaten werden geproduceerd. In de rijke geschiedenis vanaf 1975 heeft Terlouw Techniek onder andere rozenschoonmaak-machines, bossnijders, LVM-apparatuur en vulapparatuur voor orchideeënflesjes ontwikkeld. Daarnaast heeft Terlouw Techniek ruime ervaring met het fabriceren van bloemendisplays in verschillende modellen en afmetingen.

Bloemenrekken

Terlouw Techniek denkt graag met u mee bij het vinden van nieuwe presentatiemiddelen en concepten, om zo de verkoop van uw producten te stimuleren. Op deze manier helpen onze producten onder andere bij de verkoop van bloemen en planten in supermarkten, tankstations en tuincentra.

Naast het produceren van een bestaand assortiment aan tuinbouwmachines en bloemrekken, ligt tegenwoordig ook vaak de nadruk op het ontwikkelen van klantspecifieke toepassingen.

Enkele voorbeelden van tuinmachines op maat zijn vulmachines voor het verpakken van vazen in kartonnen dozen of complete bloemverwerkings- en transportsystemen. In onze webshop kunt u het bestaande assortiment vinden en voor specifieke wensen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tuinbouw producten